Professionel behandling af trægulve

Hos EliteGulve tilbyder vi behandling af trægulve. Ønsker du en ekspert i behandling af trægulve til at hjælpe dig, så skal du kontakte os. Vi har mange års erfaring og tilbyder altid service af den højeste kvalitet.

Ring til os Skriv til os

Professionel behandling af trægulve

Hos EliteGulve tilbyder vi en effektiv behandling til trægulve, der giver den sidste finish. Med den rette efterbehandling kan du puste helt nyt liv i gulvet, der samtidig også er med til at gøre det mere modstandsdygtigt overfor slitage, snavs og ridser. Vi har stor erfaring med behandling af trægulve, så du kan være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat. Læs med her og få mere at vide om de forskellige behandlinger af trægulve.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 70 22 13 30 eller at udfylde kontaktformularen, hvis du har spørgsmål til behandling af trægulve, eller hvis du gerne vil have et godt tilbud.

Den helt rigtige behandling af trægulve hos EliteGulve

Med en efterbehandling får gulvet den helt rigtige finish, og det er afgørende at dette arbejde udføres korrekt. Vi anbefaler vi derfor altid at få et professionelt gulvfirma til at klare opgaven – på den måde sikrer du et jævnt og ensartet resultat. Vi tilbyder blandt andet oliebehandling af trægulv samt ludbehandling af gulve. Derudover kan vi også udføre lakering af gulve, som giver en blank og skinnede finish.

Alt efter hvilket type gulv du har, tager vi dig med på råd, da det er vigtigt, at gulvet får det visuelle udtryk, som du gerne vil have. Den rigtige efterbehandling kan også være med til at understrege din personlige stil i boligen.

Hvordan foregår en behandling af trægulve?

Vi påbegynder behandlingen af dine trægulve, efter vi har givet gulvene en grundig og professionel gulvafslibning, der tager ridser, revner og fastgroet snavs. Gulvet er herefter modtagelig overfor behandlingen, der enten består af lud, olie eller lak.

Vil du have et godt tilbud på afslibning og behandling af dine trægulve? Så Giv os et kald på 70 22 13 30.

Skriv til os

70 22 13 30