Gulvbehandling Nordsjælland

Vi dækker hele Sjælland Uanset om du leder efter et gulvfirma i Nordsjælland, Gilleleje, Hillerød eller et andet sted på Sjælland, er vi klar til at hjælpe. Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på 70 22 13 30.

Ring til os Skriv til os

Gulvbehandling i Nordsjælland

EliteGulve er tilbyder gulvbehandling i Nordsjælland, med bl.a. gulvslibning – til når du skal have afslebet dine gulve. Vi er eksperter inden for slibning af gulve og tilbyder alt inden for gulvservice, gulvafslibning og efterbehandling af gulve. Er dit trægulv blevet slidt eller kedeligt at se på, og overvejer du at etablere nyt så gør brug af vores gulvservice i Nordsjælland

Gør brug af vores egenskaber og kompetencer og rådfør dig hos os først; da det ofte er muligt at slibe gulve og på den måde give det nyt liv samt spare penge. Kontakt os og hør mere om gulvbehandling i Nordsjælland.

Komplet gulvservice i Nordsjælland

Hos EliteGulve er vi eksperter i alle typer af gulvbehandlinger, og har store erfaringer inden for gulvafslibning, gulvslibning, og gulvservice i Nordsjælland og på resten af Sjælland. Vi sætter en ære i at holde et højt serviceniveau til rimelige priser, og leverer altid kvalitetsresultater til tiden.

Vi har vi fokus på godt håndværk og benytter det rigtige værktøj til hver enkelt gulvbehandling i Nordsjælland. Vores gulvslibere og gulvmænd har alle en stærk faglighed og stor erfaring med både større og mindre opgaver, tøv derfor ikke med at kontakte os.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Slibning af trægulve
  • Udbedring af skader i gulv
  • Diverse efterbehandlinger/lakeringer efter dit ønske
  • Professionel rådgivning
  • og meget mere …

Professionel gulvmand til gulvbehandling i Nordsjælland

Er dit gulv blevet mat og slidt, eller er du flyttet og skal have shinet dit nye hjem op? I stedet for at etablere helt nyt gulv kan det ofte svare sig at få slebet og behandlet eksisterende gulve. Når du booker en gulvbehandling hos EliteGulve får du en erfaren gulvmand ud, som sørger for at rådgive dig i forhold til dine ønske og behov. Alt efter om du ønsker et bestemt æstetisk udtryk, et slidstærkt gulv eller begge dele, så er vi klar til at vejlede dig omkring dine muligheder.

Kontakt EliteGulve i dag og få et uforpligtende tilbud en gulvbehandling i Nordsjælland. Ring på 70 22 13 30.

Skriv til os

70 22 13 30