Gulvlægger Roskilde

Vi er din gulvlægger i Roskilde som altid leverer flotte resultater. Ønsker du nyt gulv eller renovering af dit gamle? Kontakt din gulvlægger i Roskilde i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os Skriv til os

Brug for en gulvlægger i Roskilde?

Vi hjælper med alt gulvservice som gulvlægger i Roskilde og omegn! Vi tilbyder høj faglighed og kvalitet i alt udført arbejde samt udførsel med professionelle materialer. Derfor er du sikker på et perfekt resultat, når du anvender Elite Gulve til din gulvlægning. Vores kompetencer og erfaring spænder bredt, så kontakt os endelig med din opgave, så kan vi helt sikkert hjælpe. Ring 81723838 eller udfyld vore kontaktformular.

Gulvlægning i Roskilde & omegn

Gulve er en stor del af hjemmets samlede udseende og indtryk. Med nye gulve kan du give helt nyt liv til dit hjem. Som eksperter med flere års erfaring tager vi med glæde imod din opgave for gulvlægning i Roskilde. Vi sørger for at rådgive og vejlede dig grundigt inden vi går i gang med opgaven. Derudover sørger vi for åben og god kommunikation gennem hele processen, så du står med et perfekt slutresultat efter dine ønsker.

Foruden gulvlægning kan vi også hjælpe med afslibning af trætte og triste gulve. Trægulve kræver vedligeholdelse og kan sagtens fremstå smukke igen med en slibning og efterfølgende korrekt behandling. Det er vi eksperter i og vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl.

Vi udfører en bred variation af services på gulve, som eksempelvis:

  • Gulvlægning
  • Gulvafslibning
  • Gulvbehandling
  • og andre services

Kontakt os for et godt tilbud på gulvlægning i Roskilde

Vi har mere end 20 års erfaring i gulvbranchen og kan levere pletfrie resultater på alle gulvopgaver. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en gulvlægger til gulvlægning i Roskilde. Vi udfører alt arbejde efter dine ønsker og sætter dig som kunde i centrum. Kontakt os på telefon 70 22 13 30 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et attraktivt og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os

70 22 13 30