Gulvservice Køge

Vi yder gulvservice i Køge og omegn. Har du brug for behandling af dine gulve, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedste løsning. Læs mere om vores gulvservice i Køge herunder og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ring til os Skriv til os

Den bedste gulvservice i Køge

Er dine gulve trætte og slidte? Vi hjælper med gulvservice i Køge og omegn for både private og erhverv. Elite Gulve er din professionelle hjælp, der sørger for nyt liv til dine gulve. Vi både sliber, behandler eller lægger nye gulve. Hvis du ønsker en professionel gulvbehandling i Køge eller omegn, så kontakt os allerede i dag! Vi sender et godt og uforpligtende tilbud med det samme!

Den rette gulvbehandling i Køge & omegn

Vi har specialiseret os i gulve, og med mere end 20 års erfaring, er vi det rette valg til gulvbehandlinger. Vi sørger for at dine gulve bliver håndteret korrekt og giver dig rådgivning til det bedste vedligehold, så du kan have glæde af smukke gulve mange år frem.

Gulve er en stor del af boligens samlede udseende. Derudover bliver gulve udsat for meget slid hver dag, især i køkken, stue og gangarealer. Vi kommer gerne forbi og sørger for at dine gulve får den rette service, så de fremstår som nye igen. Kontakt os, så sender vi et godt tilbud.

Kvalitet ved alle gulvbehandlinger

Vi har specialiseret os i gulvservice og udfører alle opgaver med stor kvalitet. Vi hjælper både ved gulvbehandling i små lejligheder eller gulvservice til store virksomheder. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi kan blandt andet servicere med:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Gulvbehandling
  • Lakering af gulve
  • Bona gulvbehandling
  • Lægning af nye gulve
  • …og meget mere

Kontakt os for professionel gulvservice

Vi er din professionelle gulvservice i Køge og omegn uanset hvilken opgave du står med. Ønsker du veludført arbejde i kvalitet og med god rådgivning, så kontakt EliteGulve. Ring til os på 70 22 13 30 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et godt og uforpligtende tilbud. Vi kører på store dele af Sjælland med mere end 20 års erfaring. Vi er dit sikre valg til gulvbehandling.

Skriv til os

70 22 13 30