Gulvbehandling Roskilde

Vi tilbyder gulvbehandling i Roskilde til alle typer af gulve. Hos EliteGulve får du professionel gulvbehandling til gode priser! Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller vil du modtage et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os.

Ring til os Skriv til os

Gulvbehandling i Roskilde i høj kvalitet

EliteGulve udfører enhver gulvbehandling i Roskilde for private og erhverv. Med mange års erfaring i alle typer af gulvservice er vi det sikre valg til behandling af dine gulve. Vi både sliber, behandler eller lægger nye gulve i alt fra små lejligheder til store villaer og erhverv. Kontakt os derfor endelig, hvis du søger et gulvfirma med kvalitet og godt håndværk for øje. Ring til os på 70 22 13 30 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et godt og uforpligtende tilbud.

Professionel gulvservice i Roskilde

Med en professionel og veludført gulvbehandling kan du give dit hjem et helt nyt udtryk. Gulvene er udsat for meget slitage dagligt, men er samtidig også en stor del af boligens samlede udtryk. Giv derfor dine gulve en kærlig hånd og bestil en professionel gulvservice, der sørger for den rette slibning og behandling.

Vi udfører både

  • Gulvafslibning
  • Lakering af gulve
  • Oliering af gulve
  • Ludbehandling
  • Nye gulve

Kvalitet, godt håndværk og holdbare resultater

Hos EliteGulve har vi fokus på kvalitet og godt håndværk. Vores passion er gulve og vi ønsker at give det bedste resultat til vores kunder. Derfor er alle vores gulvmænd dygtigt uddannet og vi bruger materialer af bedste kvalitet, så du kan glæde dig over dine nye gulve mange år frem. Vi kører på store dele af Sjælland, herunder også med gulvbehandling og gulvservice i Roskilde.

Er du interesseret i et godt tilbud på gulvservice, så kontakt os endelig. Vi rådgiver med glæde til den bedste løsning for dig og dine behov. Derudover sørger vi for god kommunikation, så du som kunde opnår det ønskede resultat. Læs mere om vores forskellige services, erfaringer og kompetencer her på siden. Ring til os på 70 22 13 30 eller udfyld vores kontaktformular, så sender vi et godt og uforpligtende tilbud.

Skriv til os

70 22 13 30