Bona Gulvbehandling

Vi tilbyder PURE Bona gulvbehandling og service. Med mange års erfaring fra branchen, yder vi gulvbehandling og renovering af en række elastiske gulvtyper. Læs mere om vores Bona gulvbehandling herunder og kontakt os for spørgsmål.

Ring til os Skriv til os

Bona gulvbehandling på hele Sjælland

Hvis du er på udkig efter en professionel gulvbehandling af den absolut højeste kvalitet, så er EliteGulve firmaet til opgaven! Vi er uddannede i PURE Bona gulvbehandling og service, som er et helt unikt system inden for behandling og renovering af elastiske gulvtyper så som:

  • Vinylgulve
  • Linoleumsgulve
  • LVT-gulve
  • Korkgulv
  • …og lign.

En PURE Bona gulvbehandling er din garanti for et langtidsboldbart og bæredygtigt resultat. Vores passion og respekt for det gode håndværk skinner igennem alt, vi foretager os. Læs med her og få mere at vide om det professionelle gulvbehandlingssystem.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på 70 22 13 30, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud dit gulvprojekt.

Farvevalg

Få PURE Bona gulvbehandling i Nordsjælland & Storkøbenhavn

Hos EliteGulve yder vi gulvservice af høj kvalitet, og med PURE Bona har vi fået det bedste udgangspunkt for at tilbyde vores kunder en service og et produkt i topklasse. Her bruger vi nemlig markedets mest effektive og miljørigtige løsning, der samtidig sikrer et fejlfrit og flot resultat. Med andre ord en gulvbehandling, der bringer det bedste frem i dine gulve.

En PURE Bona gulvbehandling kan bruges på alle typer “elastiske” gulve, som eksempelvis linoleum, vinyl, gummi og korkgulve. PURE Bona er et vandbaseret gulvbehandlingprodukt, udviklet til permanent overfladebehandling af elastiske gulvbelægninger, på udsatte, og meget trafikerende gulvoverflader. Med PURE Bona’s miljøvenlige gulvbehandling, sikrer vi derfor, en høj tilfredshedsgrad hos dig som kunde.

Nyt liv til dine gulve med PURE Bona gulvbehandling

Med en PURE Bona gulvbehandling får dine gamle gulve helt nyt liv – en flot og ensartet overflade, der samtidig er godt beskyttet mod snavs og slitage. Du får et mere praktisk gulv, der er opbygget på en ikke gulnende formel, og er nemt for dig at rengøre og vedligeholde i hverdagen.

Skal vi hjælpe med at give nyt liv til dine gulve? Så ring til os på 70 22 13 30 og lad os aftale nærmere.

Skriv til os

70 22 13 30