Gulvmand Nordsjælland

Din gulvmand i Nordsjælland kan hjælpe med alt arbejde i gulvservice. Vi kører i hele Nordsjælland samt resten af Sjælland. Har du spørgsmål til din gulvmand i Nordsjælland eller ønsker du et uforpligtende tilbud på vores gulvservice, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Ring til os Skriv til os

Din gulvmand i Nordsjælland

EliteGulve er din professionelle gulvmand i Nordsjælland. Vi gør en dyd ud af at levere den bedste service til vores kunder, og udfører gulvlægning og relaterede gulvbehandlinger i den bedste kvalitet. Vi har fokus på den enkelte opgave og dine behov, samt ønsker til dit gulv. Vi vejleder og rådgiver gerne så du kan være sikker på at få et langtidsholdbart gulv, til dit hjem i Nordsjælland.

En gulvmand i Nordsjælland der har fokus på jeres behov

Selvom vi hos EliteGulve kører i hele Nordsjælland, er vi altid opmærksomme på den enkelte kundes behov og du kan derfor være sikker på at få en individuel behandling når du samarbejder med os. Vi går efter at være din foretrukne gulvmand i Nordsjælland og klarer langt de fleste opgaver uanset størrelse.

Hos EliteGulve tilbyder vi bl.a:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Gulvbehandling
  • Lakering af gulve
  • Bona gulvbehandling
  • Lægning af nye gulve
  • …og meget mere

Gulvmand i Nordsjælland i høj kvalitet

Vores arbejde bliver altid udført med fokus på høj kvalitet og de små detaljer, så du ikke skal tænke på nyt gulv de næste mange år. Er du i tvivl om hvad der er den rigtige løsning for dig, eller søger du svar på andre spørgsmål, så kontakt din gulvmand i Nordsjælland i dag for at høre mere om vores ydelser, ring på 70 22 13 30.

Din gulvmand i Nordsjælland tilbyder rådgivning

Når du skal vælge nyt gulv eller gulvbehandling er der ofte flere muligheder som eksempelvis planke- eller parketgulv. Her er forskel på både det æstetiske udtryk og holdbarheden afhængigt af løsningen du vælger. Med vores gulvmand i Nordsjælland får du rådgivning til at vælge den rigtige løsning til dit hjem, så du både får et smukt og holdbart resultat, du kan have glæde af de mange kommende år.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt gulv – få en kompetent gulvmand i Nordsjælland forbi dig! Ring til os på 70 22 13 30.

Skriv til os

70 22 13 30