Gulvsliber Rødovre & Hvidovre

Professionel gulvsliber i Rødovre og Hvidovre. Har du brug for hjælp til dine gulve, kan du altid kontakte EliteGulve. Vi står klar til at rådgive dig og giver gerne et uforpligtende tilbud på gulvslibning i Rødovre og Hvidovre.

Ring til os Skriv til os

Din gulvsliber i Rødovre & Hvidovre

Søger du en gulvsliber i Rødovre eller Hvidovre? Hos Elite Gulve går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi udfører gulvservice. Vi udfører kvalitetshåndværk til gode priser og vi servicerer både private og erhverv. Ønsker du at give nyt liv til dine trætte gulve, så ring på 70 22 13 30 eller udfyld vores kontaktformular og vi sender et godt og uforpligtende tilbud.

Rådgivning & gulvsliber i Rødovre & Hvidovre

Et smukt og velholdt gulv kræver mere end blot den rette maskine, det kræver en specialist og professionel viden om både materialet, maskinen og den efterfølgende behandling. Vi har mange års erfaring som gulvsliber og hjælper dig med glæde til nyrenoverede gulve, der giver nyt liv til hjemmet. Vi sørger for at rådgive dig til den bedste løsning samt åben kommunikation undervejs, så du opnår det rette resultat efter dine ønsker.

Som gulvsliber i Rødovre, Hvidovre og omegn udfører vi:

  • Gulvafslibning
  • Oliering af gulve
  • Lakering af gulve
  • Ludbehandling
  • Nye gulve

Alle vores services udføres med høj kvalitet og ekspertise. Derfor kan du være forsikret om et pletfrit resultat med mange års holdbarhed.

Hvorfor bestille en gulvbehandling?

Dine gulve bliver dagligt udsat for meget slid. Især stue, køkken og gangarealer er meget udsat. Med en professionel gulvbehandling er du sikker på, at dine gulve kan holde mange år frem. Derudover vil den rette gulvbehandling give helt nyt liv til udseendet af din bolig.

Kontakt din gulvsliber i Hvidovre, Rødovre & omegn

Er du interesseret i et godt og uforpligtende tilbud, så dine gulve kan skinne igen? Kontakt os på 70 22 13 30 eller udfyld vores kontaktformular og vi sender en pris på lige præcis din opgave. Vi kører i store dele af Sjælland og medbringer altid professionelt udstyr, behandlinger af kvalitet samt en specialist, der udfører opgaven.

Skriv til os

70 22 13 30