Gulvservice Gilleleje

Vi tilbyder selvservice i Gilleleje og resten af Nordsjælland. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine gulve. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvservice i Gilleleje.

Ring til os Skriv til os

Få professionel gulvservice i Gilleleje

Drømmer du om smukke gulve, der samtidig er behagelige at gå på? Over tid bliver et trægulv slidt og mindre pænt at kigge på. Særligt i rum, der bruges dagligt, såsom køkken og stue, er det vigtigt med en jævnlig vedligeholdelse for at holde gulvet smukt og stærkt. Hos EliteGulve har vi specialiseret os i professionel gulvafslibning med fokus på kvalitet og god service. Vi går til hver opgave med professionalisme og høj faglighed, så du kan være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat. Gulvafslibning i Gilleleje eller et andet sted på Sjælland? Så er det fornuftige valg EliteGulve!

Du kan ringe til os på 70 22 13 30, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterbehandling. Vi kommer også meget gerne ud og tager et kig på dit gulv, hvor vi kan tage stilling til, hvilken løsning der er den bedste.

Grundig gulvafslibning i Gilleleje – & resten af Sjælland

Du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor stor en forskel en professionel gulvafslibning gør i boligen. Med ét fremstår alt mere lyst, lækker tog gennemført, og særligt med den rette efterbehandling, vil du føle, at din bolig får et helt nyt udtryk. Alt efter gulvtypen giver vi gulvet en efterbehandling, der gør det mere ensartet og modstandsdygtigt overfor slid og snavs. Vi giver enten gulvet lud, lak eller olie.

Når du vælger os til at stå for gulvafslibningen slipper du som et ekstra plus også for selv at anskaffe det nødvendige udstyr. Derudover er selve afslibningen en opgave, der både kræver viden og præcision. Derfor anbefaler vi også altid et professionelt gulvfirma som os til opgaven.

Gulvservice i Gilleleje og hele Sjælland – Kontakt EliteGulve

Skal vi give dine gulve en kærlig hånd? Så giv os et kald på 70 22 13 30 eller udfyld kontaktformularen her på siden, og hør mere om hvad en gulvafslibning i Gilleleje kan gøre for dig!

Skriv til os

70 22 13 30