Gulvlægger Linoleum & Vinyl

Din gulvlægger i linoleum og vinyl, kører på hele Sjælland. Skal du have renoveret dit gulv eller lagt helt nyt gulv i linoleum eller vinyl? Så kan EliteGulve hjælpe dig! Kontakt os og høre mere.

Ring til os Skriv til os

Gulvlægger linoleum

EliteGulve er dit foretrukne gulvfirma, når du skal bruge en gulvlægger til linoleum. Vores linoleumsgulve er lavet af organisk materiale, som derfor bliver produceret af naturlige råvarer. Kombinationen af de organiske materialer, er med til at gøre linoleum til et utrolig slidstærkt og modstandsdygtigt gulv. Da det er et naturprodukt, er det også med til at sikre et godt indeklima.

Der er mange fordele ved at vælge et linoleumsgulv. Det er nemlig 100% vedligeholdelsesfrit og meget nemt at holde rent. Selvom gulvet et slidstærkt, føles det stadig blødt at gå på. Som gulvlægger af linoleum, kan vi tilpasse dine specifikke ønsker i forhold til design og farver. På den måde kan du få lige det udtryk du går og drømmer om i dit hjem.

Kontakt EliteGulve hvis du skal bruge en gulvlægger til linoleum. Er du i tvivl om du hvilket gulv, der passer bedst til dit hjem og behov, er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig i processen.

Ring til os på tlf 70 22 13 30 eller e-mail ng@eliteren.dk

Gulvlægger vinyl

EliteGulve er også din gulvlægger af vinyl. Der er mange gode grunde til at du bør vælge et vinylgulv som dit næste gulv. Ikke nok med at vinylgulve er utrolig slidstærke, så er det også tæt og er derfor ideelt i vådrum. Du kan med fordel også vælge at få lagt vinylgulve i dit køkken, bryggers og entré.

Vinyl kan tilpasses dit hjem og ønskede udtryk. Gulvet kommer nemlig i mange forskellige farver og designs. Desuden egner det sig utrolig godt til de rum hvor du ønsker gulvvarme. Du skal vælge EliteGulve som din gulvlægger af vinyl, hvis du ønsker et professionelt udtryk. Vi er selv utrolig glade for vinylgulve, grundet dets slidstærke og rengøringsvenlige overflade! En gulvlægger til vinyl sikrer dig altid et godt resultat. Vi er nemlig specialiseret indenfor gulvlægning, så du kan være sikker på et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat.

Kontakt din gulvlægger i linoleum & vinyl i dag

Som din gulvlægger, sidder vi altid klar til at hjælpe dig i valget af gulv og materiale. Med vores erfaring fra branchen kan vi vejlede dig i hvilket valg, som bedst matcher dit behov og hjem. Nederst på siden kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 22 13 30 eller via e-mail ng@eliteren.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os

70 22 13 30