Gulvlægger Rødovre & Hvidovre

Kontakt din gulvlægger i Rødovre og Hvidovre og få nye gulve i hjemmet. Vi yder altid service på højt niveau. Vi rådgiver dig gerne til den rette løsning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud fra din gulvlægger i Rødovre og Hvidovre.

Ring til os Skriv til os

Gulvlægger i Rødovre & Hvidovre i høj kvalitet

Vi kører gerne ud som gulvlægger i Rødovre og Hvidovre. Med mere end 20 års erfaring kan vi udføre enhver gulvopgave med kvalitet. Vores kompetencer spænder bredt og vi tager imod store som små opgaver inden for både gulvlægning, renovering, slibning og gulvbehandlinger. Tøv derfor ikke med at kontakt os med din opgave. Ring 81723838 eller udfyld vores formular, så sender vi et godt tilbud.

Vi kører også som gulvlægger Hvidovre

EliteGulve er specialister i nye gulve og de rette behandlinger. Vi kører ud til private og erhverv som gulvlægger i Hvidovre, Rødovre og omegn. Uanset om du skal have lagt nyt gulv eller slebet det gamle, så er vi din professionelle håndværker, som udfører kvalitet til gode priser.

Gulve er en stor del af husets udstråling. Nye og friske gulve kan gøre store underværker for dit hjems samlede udseende. Derudover bliver gulve udsat for meget slitage og skal derfor lægges ordentligt og med kvalitet. Vi sørger for at dine nye gulve kan leve mange år frem og vi rådgiver også til den rette behandling og vedligeholdelse.

Professionelt håndværk fra din gulvlægger i Rødovre & Hvidovre

Som gulvfirma sætter vi altid dig vores kunder i fokus. Vi giver kompetent rådgivning og vejledning inden og efter arbejdet. Derudover sørger vi for åben kommunikation undervejs, så du er sikret det helt rette gulv efter dine tanker og forventninger. Vi er selv perfektionister og ønsker kun det bedste resultat for vores kunder.

Er du interesseret i at høre mere om vores services, vores solide gulve eller vores priser, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører ud som gulvlægger i Rødovre, Hvidovre og omegn for både private, erhverv, institutioner, boligselskaber og lignende. Kontakt os på telefon 70 22 13 30 eller udfyld vores formular, så sender vi et godt og attraktivt tilbud.

Skriv til os

70 22 13 30