Gulvlægger Køge

Som din gulvlægger i Køge, tilbyder vi altid service i høj kvalitet. Sammen med dig finder vi frem til din rette løsning til dit hjem og behov. Ønsker du at høre med om hvad vi kan hjælpe med, så kontakt din gulvlægger i Køge i dag.

Ring til os Skriv til os

Gulvlægger Køge med æstetik & godt håndværk

Hvis du søger en dygtig gulvlægger i Køge eller omegn, så er du landet det rette sted. Med mere end 20 års erfaring er vi det sikre valg af gulvmand til nye gulve eller afslibning og behandling af slidte gulve. Kontakt os allerede nu, så sørger vi for at sende et godt tilbud på din opgave. Ring 70 22 13 30 eller udfyld vores formular, så du kan få smukke nye gulve.

Din gulvmand i Køge med øje for detaljen

Vi ved, at gulve er en stor del af boligens samlede udseende. Gamle, trætte gulve kan give et trist look til enhver bygning. Men med nye gulve eller korrekt behandling af gamle og trætte gulve, kan du give din bolig et helt nyt pift. Lad os hjælpe med at gøre dine gulve til en smuk del af din bolig. Vi sørger for et smukt resultat samt at rådgive dig til den rette behandling og vedligeholdelse af gulvet efter.

Uanset om du søger en gulvmand i Køge til et helt nyt gulv eller til behandling af dine gamle gulve, så kontakt os. Vi sender en professionel og dygtig gulvmand, som rådgiver sig med dig først, så du er sikker på at opnå det helt rette resultat efter dine ønsker.

Få smukke nye gulve hos din gulvmand i Køge

Der er mange elementer at tage hensyn til ved nye gulve. Hvilke rør og kabler er under, tilpasning til undergulvet og meget mere. Alt dette sørger vi for at undersøge og vejlede omkring, inden vi går i gang. Ønsker du et besøg af EliteGulve, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for en god snak om dine muligheder og udfører professionel gulvlægning for både private og erhverv. Ring til os på 70 22 13 30 eller udfyld vores formular, så sender vi et godt og uforpligtende tilbud på din opgave.

Skriv til os

70 22 13 30